Certified Skogsfloating training


Het speelse Skogsfloating staat midden in een schitterend bos van Kapellerput. Speciale zwevende stoelen in cirkelvorm, zorgen voor een gevoel van veiligheid, gelijkwaardigheid en saamhorigheid. Maak met dit unieke concept je eigen trainingen nog meer onderscheidend.

Onderscheid jezelf als trainer met Skogsfloating

Trainingen verzorgen in een zaal, in een conferentieoord, op een fantastische industriële locatie of zelfs buiten in het bos: in principe kan iedere trainer dit. Maar een training verzorgen waar jij en je deelnemers laat zweven in een bos… dat is wel een heel bijzondere ervaring! En deze manier kan ook heel veel kan toevoegen aan de impact van je training!

Jij als trainer kunt dit nu ook aanbieden aan je klanten en integreren in je trainingsprogramma’s. Alles wat je nodig hebt is beschikbaar: een fantastische locatie én het Zweedse Skogsfloating concept. Jij bent de expert in het creëren van goede programma’s… De enige stap die je nu nog moet zetten is het behalen van het officiële Skogsfloating certificaat. En dat kan in twee dagen en vraagt een investering van 595 Euro! Download hier onze brochure tweedaagse opleiding Skogsfloating trainer.

De impact van Skogsfloating is diepgaand
Tijdens de opleidingsdagen ervaar je zelf het effect van Skogsfloating en de natuur als inspiratiebron, ontdek je alle mogelijkheden van het concept, leer je er optimaal gebruik van te maken en hoe je dit integreert in je eigen trainingen.

 • Tweedaagse opleiding tot gecertificeerd Skogsfloating trainer
 • Praktijk- en ervaringsgerichte training
 • Persoonlijke afstemming op jouw dagelijkse trainingspraktijk
 • Unieke, onderscheidende toevoeging aan jouw bestaande trainingsprogramma’s
 • Hoger rendement uit je bestaande trainingsprogramma’s
 • Exclusieve toegang tot de Skogsfloating-locatie op het landgoed van Kapellerput

Opleidingsprogramma: in twee stappen je certificering op zak
Op de eerste opleidingsdag gaan we in op de achtergrond, het ervaren en de praktisch kant van Skogsfloating concept (stap 1). De tweede dag staat in het teken van Skogsfloating eigen maken en hoe jij Skogsfloating optimaal integreert in je eigen trainingsprogramma (stap 2).

Praktische informatie over de opleiding
De opleidingsdagen (09:30 – 17:00u) worden gegeven op de Skogsfloating-locatie op het landgoed van Kapellerput, midden in de bossen in Heeze. De tweedaagse data voor 2019 zijn:

 • Woensdag 11 en zaterdag 28 sept.
 • Woensdag 30 okt. en vrijdag 15 nov.

0f bel ons om in overleg andere data in te plannen.

Gratis kennismaking-sessie
Ervaar Skogsfloating tijdens een kennismaking-sessie van 14 tot 16 uur

 • Woensdag 3 juli
 • Woensdag 28 augustus
 • Woensdag 6 november

De totale kosten voor de opleiding bedragen € 595,-. (Inclusief koffie/thee, lunch en hand-out .
De training gaat door bij minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers.

Aanmelden voor de opleiding Skogsfloating-trainer of kennismaking-sessie doe je door een mail te sturen naar skogsfloating@pulsetomove.com of bel 0651788994