Een impressie


Torbjörn Wrange, Uitvinder van Skogsfloating

Een impressie

Stel je voor; je legt je hoofd op je kussen en gaat bijna slapen. Nét voordat je in slaap valt bereidt je brein zich voor op diepe slaap en een wereld vol dromen. In dit stadium leggen je hersenen vrije connecties tussen allerlei zaken die spelen of zich hebben afgespeeld in je dag. Hier worden goede ideeën geboren. Deze momenten passeren snel en worden meestal gemakkelijk vergeten.

Skogsfloating creëert een vergelijkbaar niveau van ontspanning, zodat je deze bron van inspiratie en creativiteit actief aan kunt boren. Er gebeurt iets bijzonders wanneer je ligt en wiegt terwijl je kijkt naar de onregelmatige patronen van de lucht en de zwaaiende takken in de bomen. Je hoort het sluimerende geluid van de natuur, vogels die zingen, de wind suist en je ervaart een gevoel van gewichtloosheid, van zweven, van vrijheid.

Terwijl ons brein alle verbindingen opnieuw legt, ontstaat er ruimte. Nieuwe ideeën, nieuwe associaties en nieuwe perspectieven op oude vragen of problemen hebben hier de tijd en de kans om aan de oppervlakte te komen. De ronde vorm van de Skogsfloating ruimte ondersteunt dit effect. Een cirkel is eindeloos; geen begin, geen einde. Het biedt de mogelijkheid om elkaar te zien, te horen: iedereen op zijn of haar eigen plek op hetzelfde niveau, gelijkwaardig aanwezig, een veilige, open en neutrale plek voor trainingen. Een bijeenkomst in Skogsfloating nodigt uit tot meer creatieve, open gesprekken dan statisch aan de vergadertafel.
Torbjörn Wrange, Uitvinder van Skogsfloating

Kennismaking

Ervaar Skogsfloating eerst zelf eens tijdens een gratis kennismakingssessie van ±2 uur.