Skogsfloating is: stilte in beweging, in de vrije natuur.

Expect the unexpected 2021

Het exclusieve Skogsfloating jaartraject met overnachting

Stel je voor; je legt je hoofd op je kussen en gaat bijna slapen. Nét voordat je in slaap valt bereidt je brein zich voor op diepe slaap en een wereld vol dromen. In dit stadium leggen je hersenen vrije connecties tussen allerlei zaken die spelen of zich hebben afgespeeld in je dag. Hier worden de beste ideeën geboren. Deze momenten passeren helaas vaak snel, en worden meestal gemakkelijk vergeten. Alleen deze keer zullen ze je niet ontglippen!

Expect the Unexpected, 2021

In maart 2021 introduceren we een nieuw concept waarvan velen zeiden “als je dit ooit doet, zet mij dan bovenaan de lijst”. We faciliteren 6 avonden ‘Skogsfloating open spaces’ in het bos en een van deze sessies omvat een overnachting tijdens midzomernacht. Vertraging, verstilling en reflectie staan hierbij centraal, net als een wisselend thema.

Wat kan ik verwachten?

Er gebeurt iets bijzonders wanneer je ligt en wiegt, terwijl je kijkt naar de onregelmatige patronen van de lucht en de zwaaiende takken in de bomen. Je hoort het sluimerende geluid van de natuur, vogels die zingen, de wind suist en je ervaart een gevoel van gewichtloosheid, van zweven, van vrijheid. Skogsfloating creëert een bijzonder niveau van ontspanning, waardoor je een bron van inspiratie en creativiteit actief aan kunt boren.

Terwijl je brein alle verbindingen opnieuw legt, ontstaat er ruimte. Tijd verdwijnt. Nieuwe ideeën, nieuwe associaties en nieuwe perspectieven op vragen of problemen hebben de tijd en de kans om aan de oppervlakte te komen.

De bijeenkomsten binnen dit jaartraject zijn gebonden aan een thema. Een duidelijkere invulling van het programma geven we bewust niet. Skogsfloating is open, letterlijk en figuurlijk. Skogsfloating vraagt ook van haar deelnemers dat zij er open ingaan, en openstaan voor het onverwachte. Expect the Unexpected.

Praktische informatie

Deelnemen

Aanmelden kan uiterlijk tot 31 januari 2021. Er is beperkt plaats, er kunnen slechts 11 deelnemers meedoen aan Expect the Unexpected , 2021.

Data

Vrijdag 5 maart 2021 • 19:00-22:00 uur
   • Vertragen
Vrijdag 30 april 2021 • 19:00-22:00 uur
   • Wie ben ik
Vrijdag 25 juni – zaterdag 26 juni 2021 (midzomernacht) • 19:00-10:00 uur
   • Sleep on it
Vrijdag 10 september 2021 • 19:00-22:00 uur
Open mind
Vrijdag 5 november 2021 • 19:00-22:00 uur
   • Dare to be
Vrijdag 17 december 2021 • 19:00-22:00 uur
   • Reflectie


Deelnemers

Aan dit bijzondere jaartraject kunnen max. 11 (min. 6) personen deelnemen.
Voertaal: Nederlands en het Engels.

Kosten

€ 750 ex 21% btw*
Inbegrepen bij deze prijs: koffie, thee en water, 1 overnachting met ontbijt op 25-26 juni 2021

*Er geldt een vroegboekkorting van 10% voor deelnemers die zich voor 21 december 2020 aangemeld hebben.

Voor 25-26 juni 2021 brengen we midzomernacht door in de Skogsfloating. Er wordt voor alle deelnemers een hotelkamer geboekt bij Kapellerput. Je kunt ter plekke en gedurende de gehele nacht gebruik maken van je hotelkamer.


Locatie

Je vindt Skogsfloating in de bossen bij Kapellerput, in Heeze. Het rustgevende landgoed vormt een inspirerende plek. Zowel binnen als buiten is volop ruimte voor werk en ontspanning. Met natuur, mensen en communicatie als terugkerende thema’s. Dat is wat de combinatie van Skogsfloating en Kapellerput zo krachtig maakt.

Voor wie dat wil is het mogelijk om zelf een diner(s) en/of overnachting(en) bij te boeken bij Kapellerput op 5 maart, 30 april, 10 september, 5 november en 17 december. Ga naar de website van Kapellerput voor meer informatie en om te reserveren.

Adres

Skogsfloating • Kapellerput
Somerenseweg 100, 5591 TN HeezeRegistreer hier je spot!

Wat is Skogsfloating?

Skogsfloating is een grenzeloze bron van inspiratie voor iedere leider, manager, trainer, communicatieprofessional, facilitator, consultant, teamcoach of HR-adviseur die ervan houdt met groepen te werken. De twaalf zwevende chairs vormen samen een cirkel, vanuit het midden met elkaar verbonden. Er gebeurt iets bijzonders als je ligt en wiegt, terwijl je kijkt naar de onregelmatige patronen van de lucht en de zwaaiende takken in de bomen. Je bent op jezelf, beschermd en toegedekt met een deken en je hoeft niet bezig te zijn met jezelf staande of zittende te houden. Je creëert verstilling en vertraging. Je creëert letterlijk rust en ruimte in je denken en doen.  Lees hier meer over Skogsfloating.

"You are never too old to set another goal or to dream a new dream."