Weetjes over Skogsfloating


Meer over Skogsfloating. De laatste nieuwtjes, in de media, research en meer.

Skogsfloating in de media

NTR Iedereen Verlicht was bij Skogsfloating
Mirjam Willaert heeft in het bos in Brabant het Zweedse Skogsfloating naar Nederland gehaald. Skogsfloating betekent letterlijk zweven in het bos, waarbij je een staat bereikt tussen net niet slapen en wakker zijn.

PGGM&CO Skogsfloating: trainingen over grenzen stellen met de natuur als inspiratiebron. Was in de maand mei het zorginitiatief van PGGM&CO (de ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn).  Andrea Reinders heeft deze speciale Skogsfloating training “grenzen stellen” ontwikkeld met als doel duurzame inzetbaarheid van personeel in de zorg te vergroten. Meer weten of meedoen

Eindhovens Dagblad – VIDEO  – Vergaderen of brainstormen? Dat doe je aan een grote tafel in een meestal saaie ruimte. Maar het kán ook anders.
Liggend in een hangmat bijvoorbeeld, in een kring van twaalf, midden in de natuur. Waar lustig kwinkelerende vogeltjes zelfs de meest verstokte vergadertijger tot rust én vooral op nieuwe inzichten en ideeën moet brengen. 

Heeze – Leende 24– VIDEO -Het Zweedse Skogsfloating betekent vrij vertaald zweven in het bos. Dinsdag 5 juni was de Nederlandse primeur in Heeze, midden in de natuur bij Kapellerput. 

Skogsfloating ervaren?

Ervaar Skogsfloating zelf eens tijdens een gratis kennismakingssessie van twee uur.

Greater Venues
Dat vergaderen heus niet altijd in een vergaderzaaltje hoeft te gebeuren, dat wisten we natuurlijk al lang. Maar het is goed om te zien dat locaties blijven vernieuwen en experimenteren met nieuwe concepten. Kapellerput in Heeze installeert  een mooi nieuw meeting concept, Skogsfloating, gebaseerd op de krachtige werking van de natuur. Klinkt zweverig? Dat is het ook: Skogsfloating betekent vrij vertaald ‘zweven in het bos’.Lees meer

Kapellerput – update Mirjam Willaert haalde Skogsfloating naar Nederland. Zij is gefascineerd door de natuur. En door alles wat met creativiteit te maken heeft. Die fascinatie gebruikt ze in haar onderneming Pulse to Move, een broeinest voor succesvolle professionals en innovatieve bedrijfsconcepten. “Ik zoek altijd manieren om creativiteit bij mensen te stimuleren.” Skogsfloating is daarvoor een heel mooi middel. Lees meer.