Initiatiefnemers


Mirjam is het kloppend hart van Skogsfloating

Fascinatie voor de natuur

Mirjam Willaert haalde Skogsfloating naar Nederland. Zij is gefascineerd door de natuur. En door alles wat met creativiteit te maken heeft. Die fascinatie gebruikt ze in haar onderneming Pulse to Move, een broeinest voor succesvolle professionals en innovatieve bedrijfsconcepten. Mirjam zoekt altijd manieren om creativiteit bij mensen te stimuleren en naar boven te halen waar mensen van nature sterk in zijn. Skogsfloating is daarvoor een heel sterk concept.

Skogsfloating kwam op Mirjams pad toen ze een training in Zweden gaf. Torbjörn Wrange, founder van Skogsfloating, belde haar een week later. Mirjam stapte meteen in het vliegtuig naar Stockholm om met hem te praten. Mirjam het concept naar een hoger plan gebracht en werkt nu nauw samen als co-founder.
Samen met Andrea Reinders onderzoekt en benut Mirjam alle mogelijkheden die Skogsfloating biedt in Nederland. Kapellerput is de enige locatie in Nederland – zelfs de enige buiten Zweden – waar je Skogsfloating kunt inzetten.

Mirjam Willaert  •  Co-founder en Owner Skogsfloating 
Mirjam is het kloppend hart van Skogsfloating. Met ruim 25 jaar ervaring als conceptontwikkelaar en creatief trainer/coach, is zij een echte visionair met een ongelofelijk scherpe waarneming. Haar vermogen om dit vervolgens op een zachte manier te reflecteren, maakt dat mensen zich makkelijk voor haar openstellen, waardoor ze snel tot de essentie komt en trainingsdoelen moeiteloos worden bereikt. Ze daagt iedereen uit tot het uiterste. www.pulsetomove.com
  Mirjam Willaert     T +31 6 51 78 89 94

Andrea Reinders  •  Skogsfloating Professional
Andrea heeft 30 jaar ervaring als teamleider en-coach, onder meer bij het Landelijk Koninklijke Kentalis. Met haar charismatische, rustige uitstraling weet zij zonder moeite sturing te geven aan groepsprocessen en individuele talenten bloot te leggen. Ze duikt echt in de groep en komt zo snel tot de kern van spelende issues. Die pakt ze met behulp van de natuur als reflectiemiddel voortvarend aan, met daarbij oog voor ieders persoonlijke rol en behoeftes.
  Andrea Reinders    T +31 6 29 45 27 79‬“Mirjam Willaert is heel belangrijk voor het merk Skogsfloating. Doordat zij het adopteerde en meenam naar Nederland, tilde ze het concept naar een internationaal en hoger niveau. Met haar ruime ervaring in innerlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap in groepen, heeft ze het concept Skogsfloating ook versterkt. Niet in de laatste plaats door kennisdeling met trainers en consultants uit verschillende sectoren / branches en hen te faciliteren bij het inzetten van het concept. Dat is iets wat het beeld van hoe het gebruikt kan worden en hoe het bij kan dragen aan het bereiken van doelen heeft verruimd.

Torbjörn Wrange