Inzetbaarheid


Skogsfloating is: stilte in beweging, in de vrije natuur.

De kracht van natuur

Skogsfloating is een concept met de kracht van natuur als inspiratiebron en een groots effect. Skogsfloating is: stilte in beweging, in de vrije natuur. Even echt stilstaan – in dit geval liggen – om écht ergens te komen. Het gevoel van gewichtloosheid biedt ontspanning en stimuleert je creativiteit. De ronde vorm van Skogsfloating ondersteunt dit effect. Een cirkel is eindeloos; geen begin, geen einde. Skogsfloating biedt een veilige, open plek voor trainingen en meetings. En het is ook nog eens gewoon heel leuk! Het geeft een goed gevoel en dat maakt dat je makkelijker leert en accepteert.

“Rust, ontspanning, natuur met andere en ook met jezelf. Gedachten kwamen vrij en nieuwe ideeën ontstonden als vanzelf.”  – E. STEVENS – ZUIDZORG

Je kunt gebruikmaken van specifieke korte trainingen die je perfect kunt inzetten als verdiepingselement op trainingstrajecten en teambijeenkomsten. Of van onze Meeting Break: een break tijdens intensieve trainingen of bijeenkomsten waarin je op een snelle manier komt tot reflectie, een brainstorm of een goed gesprek over een bepaald thema. Ook voor intensievere ontwikkel- en verandertrajecten is Skogsfloating inzetbaar.

Lees hier ervaringen van trainers die Skogsfloating met enthousiasme inzetten.

Trainen met impact

Versterk je meeting, event of trainingstraject eenvoudig met Skogsfloating.

Trainingen & ontwikkeltrajecten

Skogsfloating kun je op verschillende manieren integreren in je programma: als gezamenlijk vertrekpunt, tussendoor ter verdieping of ontspanning, of juist als reflectiemoment bij een afsluiting.

Lees meer over trainingen

Meeting Breaks

Trainingsdagen, meetings of teambuildingactiviteiten kunnen intensief zijn. Het effect ervan kun je met een Meeting Break van Skogsfloating vergroten. Je bereikt in korte tijd ontspanning en focus vanuit een ‘open mind’.

Lees meer over Meeting Breaks