Meeting Breaks


Een brainstorm moet in de eerste plaats vooral iets opleveren. Skogsfloating prikkelt op alle fronten creatieve denkprocessen.

Verhoog het effect van je training of bijeenkomst

Trainingsdagen kunnen intensief zijn. Verhoog het effect ervan door tussendoor even op te laden. Beloon de deelnemers met een moment van verstilling en laat ze zweven midden in de natuur voor een recharge van body & mind, tijdens het drukke schema van de trainingsdagen, meetings of teambuilding. Onze meeting breaks zijn gericht op stressreductie en ontspanning en Skogsfloating is de perfecte manier om dat in korte tijd te bereiken. Na de meeting break ben je weer helemaal opgeladen en stap je vol aandacht en energie de rest van het programma tegenmoet.

  • Korte onderbreking op training of bijeenkomst
  • Stressreductie
  • Mindfulness
  • Diepe ervaring in ontspanning
  • Opladen van nieuwe energie

Meeting Breaks in allerlei vormen
Recent onderzoek wijst uit dat je je na een korte Meeting Break beter kunt concentreren en dat het effect van een training daardoor veel groter is. Alle reden dus om een break in te passen in je programma. Afhankelijk van je doel (een frisse start van de dag, als rustpunt tussendoor of om een training ontspannen af te sluiten) kunnen onze Skogsfloating Meeting Breaks op ieder moment van de dag worden ingelast. We laten de breaks altijd naadloos aansluiten op jullie programma en persoonlijke wensen.

Meeting Break boeken
Een Skogsfloating Meeting Break duurt 2 uur en boek je inclusief materiaal en professionele begeleiding van de op jullie wensen afgestemde sessie. (maximaal 12 deelnemers per sessie)

Reserveer nu je eigen meeting break