Meeting Breaks


Je bereikt in korte tijd ontspanning en focus vanuit een ‘open mind’.

Meeting Breaks bij Kapellerput

Trainingsdagen, meetings of teambuildingactiviteiten kunnen intensief zijn. Het effect ervan kun je met een Meeting Break van Skogsfloating vergroten. Je bereikt in korte tijd ontspanning en focus vanuit een ‘open mind’. Een moment van verstilling, zwevend in de natuur voor een recharge van body & mind, maar ook om scherper en doelgericht in te gaan op de vraagstukken die het team en de individuele deelnemers bezighouden. Daarna stap je vol aandacht en energie de rest van het programma tegenmoet, mét nieuwe inzichten en een versnelling in het proces.

“I had such a wonderful experience! Such a great concept to be in nature! A perfect space for meetings that allows for productive results” – Amanda Mauro

Geschikt voor
  • Reflectie, bezinning, ontspanning
  • Brainstormen, creatief denken, innovatie, visualisatie
  • Teambuilding, team- of visieontwikkeling, thema-bespreking

Versterk je meeting

Creëer eenvoudig meer impact tijdens je meeting, event of trainingstraject.

Praktische informatie

Een Meeting Break duurt 2 uur en je boekt hem inclusief materiaal en professionele begeleiding van de op jullie wensen afgestemde sessie. Afhankelijk van je doel (een frisse start van de dag, als rustpunt tussendoor of om een training ontspannen af te sluiten) kunnen je de Meeting Break op ieder moment van de dag inzetten. We laten de breaks altijd naadloos aansluiten op jullie programma en persoonlijke wensen. Het maximale aantal deelnemers per sessie is 12 (inclusief trainer). Bij slecht weer komt de daktent erop. Bij extreme kou zijn er speciale dekens; heel on-Nederlands, en heel fantastisch. Alleen onweer en harde wind vormen een belemmering voor de voortgang van een Skogsfloating-sessie.

Meer weten en boeken

Wil je dit inzetten voor een training of een event? Of wil je eens praten over de specifieke mogelijkheden? Stuur dan een e-mail of bel ons op +31 6 51 78 89 94.