De Vernieuwing


Skogsfloating nodigt je uit om in De Vernieuwing te gaan staan met jouw bedrijf en je eigen leiderschap. Niet alleen inspiratie opdoen maar daadwerkelijk van het idee tot en met de uitvoering, met resultaat!

Plaats je organisatie in de vernieuwing

Een nieuw begin, een bewuste keuze, een verandering, de uiteindelijke vernieuwing die je al zo lang wilt?

  • Snel, sneller, snelst …
  • Verandering, verbetering, innovatie, disruptie …
  • Doelen, regels, implementatie, resultaat…
  • Leiderschap, dualiteit, service en plicht, evenwicht en harmonie, aanpassingsvermogen, diplomatie en samenwerking, relaties en partnerschappen …

Skogsfloating nodigt je uit om in De Vernieuwing te gaan staan met jouw bedrijf en je eigen leiderschap. Niet alleen inspiratie opdoen maar daadwerkelijk van het idee tot en met de uitvoering, met resultaat!“Er gebeurt iets bijzonders als je in Skogsfloating ligt en wiegt, terwijl je kijkt naar de onregelmatige patronen van de lucht en de zwaaiende takken in de bomen. Je bent op jezelf, beschermd en toegedekt met een deken. Je creëert letterlijk rust en ruimte in je denken en doen.”

Deelnemer team

Nieuwe verbindingen

Skogsfloating realiseert nieuwe verbindingen en inzichten met impact, zorgt voor verdieping, inspiratie en rust. De Vernieuwing creëert de juiste omgeving zodat alle ideeën, organisatorisch, commercieel, persoonlijk, mensgericht of strategisch tot realistische plannen kunnen worden omgezet.

Mirjam Willaert en José Hendrikx verbinden de creaties met elkaar en faciliteren jouw droom die werkelijkheid wordt aan de hand van praktische en pragmatische oplossingen, werkvormen, reflectiemomenten en actieplannen.

Vele onderzoeken wijzen uit dat een strategie vaak moeizaam tot uitvoering komt, dat moderne leiders vaak worden gedwongen, door allerlei omstandigheden, om hun focus te verliezen. Dat organisaties niet goed weten hoe alle neuzen in dezelfde richting te krijgen.
Plaats je organisatie in de vernieuwing geeft hiervoor een duidelijke richting en richtlijn, geeft praktische en pragmatische handvaten en benut het menselijk leervermogen (70-20-10) optimaal door peerlearning, casuïstiek, persoonlijke groei en het ontwikkelingen van duurzame relaties ook na dit traject.

Op welke vragen krijg je antwoorden

1 • Idee Innovatie of disruptie wat heeft jouw organisatie nodig om aan de vraag van de markt te kunnen voldoen.
2 • Doel Welke strategische keuze maak je en waarom, welke waarde voeg je toe aan jouw klantketen.
3 • Gedonder Een organisatie, een mens is wars van verandering. Hoe ga je om met gedonder en transformeer je dit in aanvaarding, betrokkenheid en empowerment.
4 • Plan De effectieve uitvoering kan alleen succesvol zijn als je iedereen mee hebt in je verhaal. Wie doet wat en waarom, welke interne communicatiesystemen worden opgezet. Wat is realiseerbaar en binnen welke tijd. Waar kiezen we voor.
5 • Implementatie PLAN-DO-CHECK-ACT is een bestaand principe dat weinig toegepast wordt. Hoe realiseer je een effectieve en gedragen implementatie.
6 • Fase 1-2-3 Vragen visionair leiderschap, wat zijn de specifieke skill sets en hoe pas je die toe.
7 • Fase 4 Vraagt gecentreerd leiderschap, wat zijn de specifieke skill sets en hoe pas je die toe.
8 • Fase 5 Vraagt relatiegericht leiderschap, wat zijn de specifieke skill sets en hoe pas je die toe.

Het resultaat
  • Een duidelijk plan van aanpak, waar je iets mee kunt, waar je achter staat en dat gedragen is door jouw visie.
  • Een duidelijk zicht op het leiderschap dat nodig is om dit plan te realiseren.
  • Een zicht op de uitdagingen die het met zich meebrengt en hoe je deze gaat aanpakken.
  • Een persoonlijke ontwikkeling die diepgaander is dan je ooit eerder hebt kunnen ervaren.
Kortom je : you are ready to roll.

Brochure

Plaats je organisatie in de vernieuwing

Over de trainers:

Mirjam Willaert 
Mirjam is het kloppend hart van Pulse to Move & Skogsfloating. Met ruim 25 jaar ervaring als conceptontwikkelaar en creatief trainer/coach, is zij een echte visionair met een ongelofelijk scherpe waarneming. Haar vermogen om dit vervolgens op een zachte manier te reflecteren, maakt dat mensen zich makkelijk voor haar openstellen, waardoor ze snel tot de essentie komt en trainingsdoelen moeiteloos worden bereikt. Ze daagt iedereen uit tot het uiterste.

José Hendrikx 
José heeft 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en transformeren van organisaties. Zij is het rustgevende doch resultaatgerichte klankbord. Met haar opleiding Transformational Presence geeft ze veel ruimte aan ieders persoonlijkheid, luistert ze op een diep niveau en geeft ze dit op een respectvolle manier terug. Zij weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed in evenwicht te zijn. Ze geniet ervan als mensen groeien en ontdekken op een speelse manier.

sterke concepten

Om dit traject de juiste versnelling en verdieping te geven maken we gebruik van twee bijzonder concepten

#DeVernieuwing  is een innovatieve ruimte voor 12 personen. Met allerlei middelen die creatieve processen ondersteunen. Hier werk je in kleine groepen effectief aan vernieuwing en innovatie. Kom je samen. Raak je snel geïnspireerd. Afgezonderd, op je eigen manier. Voor originele ideeën.

Skogsfloating staat dan ook voor ‘zweven in het bos’. Wie nu denkt dat Skogsfloating iets zweverigs is, heeft het mis. Skogsfloating is juist een erg efficiënt en effectief middel om in een paar minuten een diepe ontspanning te bereiken, met ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën. Een geweldige – en écht leuke – manier van ervaringsgericht leren en werken. En dat is precies waarom het inzetten.

Aantal deelnemers:
Minimaal 5 – max. 10
Het traject:

Het traject duurt 6 maanden en start met een tweedaagse training. In de tussenliggende maanden komen we vier keer een halve dag bij elkaar voor peer-to-peer meetings. We eindigen het traject met een eendaagse trainingsdag.

Data 2020:

Groep Wil je met je organisatie, team of afdeling dit traject doorlopen? We plannen in overleg het traject met jullie in. 
Individueel
Start 12 & 13 mei met de tweedaagse. Vier halve dagen op 9 juni, 7 juli, 8 september en 13 oktober.  Op 17 november de eendaagse.

Kosten:

Trainings traject inclusief arrangement* 5986,- per persoon ex. btw
* Overnachting, ontbijt, lunch en diner (tweedaagse), lunch andere dagen, onbeperkt koffie/thee en water, gratis parkeren en gebruik speciale concepten.

Aanmelden

Plaats je organisatie in de vernieuwing