RECHARGE BODY & MIND


Secretaressedag is een jaarlijks terugkerende dag waarop secretaresses in het zonnetje worden gezet. Ze krijgen op deze dag vaak een attentie van hun werkgever of collega’s. 

RECHARGE BODY & MIND – secretaressedag

De dag staat volledig in het teken van diepe ontspanning. Na het ontvangst met koffie en een zoete zaligheid trekken we de wandelschoenen aan en gaan het natuurschoon rondom landgoed Kapellerput ontdekken. De wandelpaden lopen langs kleine vennen, wijdse weidevelden en smalle kronkelende riviertjes. Voordat we van een heerlijke uitgebreide culinaire lunch gaan genieten. Gaan we eerst nog van de paden af Skogsfloating ervaren. Skogsfloating een moment van verstilling, zwevend in de natuur voor een recharge van body & mind.

Skogsfloating: rust en ruimte

In de middag trekken we er weer op uit naar het speelse Skogsfloating verscholen in het schitterend bos. Twaalf speciale zwevende stoelen in cirkelvorm, zorgen voor een gevoel van veiligheid, gelijkwaardigheid en saamhorigheid. Er gebeurt iets bijzonders als je in Skogsfloating ligt en wiegt, terwijl je kijkt naar de onregelmatige patronen van de lucht en de zwaaiende takken in de bomen. Je bent op jezelf, beschermd en toegedekt met een deken. Je creëert letterlijk rust en ruimte in je denken en doen.

Secretaressedag

Geef deze leuke en bijzondere dag voor de secretaresses op uw afdeling cadeau.

Over de begeleider

Andrea Reinders
Andrea heeft ruim 30 jaar ervaring als teamleider en-coach, onder meer bij het Landelijk Koninklijke Kentalis. Met haar charismatische, rustige uitstraling weet zij zonder moeite sturing te geven aan groepsprocessen en individuele talenten bloot te leggen. Ze duikt echt in de groep en komt zo snel tot de kern van spelende issues. Die pakt ze met behulp van de natuur als reflectiemiddel voortvarend aan, met oog voor ieders persoonlijke rol en behoeftes.

Image