Stiltedag


Een dag om te ontladen en weer nieuwe energie te ontvangen en de kracht van de zon te beleven. De dagen zijn lang en de nachten zijn kort. Alles is in volle groei en bloei.

Stiltedag

In 2020 organiseren wij weer een heerlijke stiltedag met Skogsfloating in de Kapellerput. Een plek om te ontladen en weer nieuwe energie te ontvangen en de kracht van de zon te beleven. De dagen zijn lang en de nachten zijn kort. Alles is in volle groei en bloei. We mogen het leven vieren! Met dank aan de zon!


“In mijn omgeving riep iedereen “Jij, stiltedag! Je kunt nog geen 3 tellen stil zijn”. Nou en juist daarom heb ik er zo van genoten. Geen idee wat ik moest verwachten. Wat een rust en wat is het heerlijk om eens ALLEEN met jezelf bezig te mogen zijn! Juist omdat ik normaal alles overstem met mijn “druk” zijn kwam ik nu helemaal bij mezelf. En wat is het heerlijk om in de Skogsfloating te liggen. Puur ontspanning. Tijd ging veel te snel! Deze dag in stilte doorbrengen was pure ‘me- time’. Ik heb dingen gehoord, gezien en gevoeld waar ik normaal aan voorbij loop. Kortom..... puur genieten.”

Deelnemer 2019 - Anita


Een dag waarin de kracht van stilte ruimte krijgt. Het mogen ontvangen van de natuurlijke energie en inzichten om je meer in balans te brengen door middel van ontspanning met o.a. yoga, qi gong, meditatie, wandelen in de prachtige bosrijke omgeving en een zintuigstrelende lunch (waar de stilte onderbroken wordt). Én we gaan de stilte in beweging met Skogsfloating helemaal ervaren. Er ontstaat rust en ruimte in je denken en doen. Het gevoel van gewichtloosheid biedt totale ontspanning.

Begeleiders :

Skogsfloating trainer Ardy Manders in samenwerking Karin Beerens. Ardy is organisator en ontspanningscoach. Ze is een erkend hatha yoga docente, meditatie- en aandachtstrainer (mindfulness), masseur en organisator voor o.a. retreats in binnen- en buitenland en workshops op het gebied van bewustwording. In de sessies zal er gebruik worden gemaakt van mindfulness, verstilling, stilte, verschillende soorten meditaties, wandelingen in de natuur, ontmoeting en ontspanning en dit alles vanuit liefde voor al wat is. 

Kosten:

De kosten voor de Stiltedag bedragen €150,00. per persoon.
De prijs is inclusief  (onbeperkt koffie, thee en lunchbuffet in restaurant).

Aantal deelnemers:

Minimaal 6 – maximaal 22

Waar:

Skogsfloating @ Kapellerput, Heeze.

Tijd & datum:

10.00 – 17 uur – 27 juni en 3 oktober
(inloop vanaf 9:30 uur voor koffie/thee)

actuele data

Aanmelden:

Bel Ardy Manders op 06 26090965 of stuur een mail naar Ardy Manders.
Of bel Karin Beerens op 06 12315663 of stuur een mail naar Karin Beerens