Sterk & verbonden team(s)


Een inspirerende offsite meeting in een ontspannen sfeer waarin je de oude en nieuwe samenwerking binnen jouw team gaat onderzoeken en waar nodig gaat herijken.

Offsite meeting: Sterk & verbonden team (s)

Hoe gaan we duurzaam en effectief verder?
De Corona crisis houdt Nederland en de wereld in haar greep. Dat vergt veel extra of andere inzet en creativiteit van diverse organisaties uit de samenleving. Dit zien nu van dichtbij gebeuren en dat geeft naast alle nare bijkomstigheden ook aan dat we samen toch meer kunnen dan we wellicht dachten. Hoe borgen we dat we samen het beste als team blijven neerzetten in een veranderende wereld.

Sterk & verbonden team(s) is een inspirerende offsite meeting in een ontspannen sfeer waarin je de oude en nieuwe samenwerking binnen jouw team gaat onderzoeken en waar nodig gaat herijken. Dit doen wij vooral op een speelse wijze & in een natuurlijke setting! Je kiest bewust voor een dag buiten zijn met elkaar. Van veelal online in contact, de afgelopen periode, naar echt offline in verbinding met elkaar!

Vragen die aan bod komen:
 • Wat ging goed de afgelopen periode en willen we samen echt verankeren?
 • Wat kan of moet beter om duurzamer en effectiever samen te kunnen werken?
 • Welke inzichten hebben we als team al opgedaan en wat vinden we daar nu van?
  MEER WETEN

  Wil je samen met ons een mooie dag creëren met je team? Of wil je eens praten over de mogelijkheden? Stuur dan een bericht of bel 06 – 517 88 994.

  Meer informatie

  Wil je graag meer informatie over Sterk & verbonden team(s)?

  In een notendop…

  Al wandelend trekken we de natuur in alwaar we starten met een individuele reflectie over de afgelopen periode a.d.h.v. een ervaringsgerichte opdracht.
  De individuele inzichten uit deze opdracht worden gebruikt als brandstof voor het vervolg van de dag. We zullen enerzijds intensief het gesprek met elkaar voeren in de speciale transformational space (zie concepten). Anderzijds gaan we toepassen in een ervaringsgerichte opdracht. Wij geloven namelijk dat je als team het meeste leert door ook echt te doen. Door te experimenteren en daar samen van te leren. Zo kom je verder als team is onze overtuiging.

  Resultaat voor het team

  Na de meeting kijkt het team terug op een bijzondere dag, waarin nieuwe ideeën en verbindingen zijn ontstaan voor inspirerende samenwerkingsverbanden, voor nu en in de toekomst.

  Ons streven is dat:
  • het team terug kijkt op een inzicht- & energie gevende dag met elkaar in een mooie natuurlijke setting.
  • ieder teamlid van het team, de ultieme succesfactoren kent om het teamdoel te kunnen bereiken.
  • het team de verschillende behoeften, talenten en valkuilen van zichzelf en van elkaar onderkent en weet deze op waarde in te schatten en in te zetten.
  Resultaat voor de organisatie

  Vitale en geïnspireerde medewerkers vormen de basis van een gezonde, groeiende organisatie. Juist NU is het moment om bewust stil te staan bij het team en de kracht van alle spelers. Als je met zorg kijkt, leer je spelen met het gemeenschappelijke doel en alle individuele kwaliteiten.

  Image