Skogsfloating trainingen


Samenwerken, communicatie, innovatie, stressmanagement, leiderschap; wat is jullie missie?

Inspiratie en ontwikkeling met de kracht van de natuur

In de Skogsfloating zijn er specifieke korte trainingen die je perfect kunt inzetten als verdiepingselement op trainingstrajecten en teambijeenkomsten. Dit speelse, maar bijzonder effectieve concept, waarbij je zweeft midden in de natuur, kun je op allerlei manieren integreren in ieder programma; als gezamenlijk vertrekpunt aan het begin van een training bijvoorbeeld, tussendoor ter verdieping of ontspanning, of juist als reflectiemoment om samen een traject mee af te sluiten. Skogsfloating kan je inzetten bij:

  • Visie- en strategie-ontwikkeling
  • Teambuilding en brainstormsessies
  • Intervisies
  • Bevorderen van creativiteit
  • Verbeteren van onderlinge communicatie
  • Reflecteren

Samen vorm geven aan gestelde doelen
Wat Skogsfloating-sessies zo uniek maakt, is de combinatie van zweven en de vrije omgeving van de natuur. In een gelijkwaardige en ontspannen sfeer krijgen energie en inspiratie ruim baan en geven jullie onder professionele begeleiding samen vorm aan jullie doelen, plannen en ideeën.

Skogsfloating boeken
Skogsfloating-trainingen zijn altijd maatwerk en boek je per dagdeel (4 uur), inclusief certified Skogsfloating trainer, voorbereiding en gebruik van materiaal. Uiteraard is het mogelijk om meerdere sessies in te plannen, als losse modules per thema, of met één specifiek thema per keer verder de diepte in. (maximaal 12 deelnemers per sessie)

Reserveer nu jullie eigen Skogsfloating-sessie