Veerkracht


Het doel van de training “veerkracht in je werk” is om medewerkers inzichten te geven in hun eigen grenzen, een stuk bewustwording waar hun grenzen zijn en hoe ze deze kunnen aangeven.

Offsite meeting: Veerkracht in je werk (1 dag)

Skogsfloating Offsite meeting: Om duurzame inzetbaarheid van personeel te vergroten. Ben jij ook zo’n medewerker in de zorg met een groot ‘zorghart’? Daar mag je trots op zijn, want zorgen voor de ander is mooi. Het kent echter ook valkuilen:

  • Je kunt te veel gaan zorgen voor de ander en vergeten voor jezelf te zorgen.
  • Je bent te druk met de dagelijkse werkzaamheden en gaat maar door en door.
  • Er is veel onderbezetting en daardoor voor jou en de andere nog werkende collega’s een grote werkdruk.

“Midden in de natuur, met elkaar verbonden. Skogsfloating verbind je op een unieke manier met de groep en met jezelf. Doordat je in een geborgen hangmat ligt, voel je veilig en vrij om dingen met andere te delen. Het heeft ons als team dichter bij elkaar gebracht.” – Riëtte en Anne Marie – Kentalis

Stap ook jij weleens in een van die valkuilen? En wil je ook eens op een dieper niveau naar jezelf kijken? Dan is deze eendaagse training jouw kans om écht te leren je grenzen aan te geven zonder daar een vervelend gevoel aan over te houden.


Meer informatie

Wil je graag meer informatie ontvangen over Veerkracht in je werk?

Veerkracht in je werk: rust en ruimte

In deze Skogsfloating-meeting krijg je snel inzicht in hoe het komt dat jij het moeilijk vindt om je grenzen aan te geven. Skogsfloating is een plek, verscholen in het schitterende bos op het landgoed van Kapellerput in Heeze, waar twaalf zwevende ‘Skogschairs’ samen een cirkel vormen, vanuit het midden met elkaar verbonden.

Dit unieke concept maakt het mogelijk in extreem korte tijd letterlijk rust en ruimte in ieders denken en doen te creëren. Het biedt jou en de andere deelnemers de mogelijkheid heel snel tot de kern van jezelf te komen. Vandaaruit krijg je inzichten en word je je bewust van je eigen handelen én van je vaste patronen. Dat helpt je keuzes te maken en te ontdekken wat je hierin zou willen veranderen.

Image