Verstillingsdag


Een dag om te ontladen en weer nieuwe energie te ontvangen en de kracht van de zon te beleven. De dagen zijn lang en de nachten zijn kort. Alles is in volle groei en bloei.

Skogsfloating verstillingsdag

Op zaterdag 24 april 2021 organiseren wij weer een heerlijke verstillingsdag met Skogsfloating in en rondom Kapellerput. Een plek om te ontladen en te oogsten wat je nog graag mee wil nemen en te laten gaan wat niet meer dienend is. Zo word je pad weer helder voor de volgende stap. We mogen het leven vieren! Met dank aan de lente die het ons zo mooi laat zien.

“In mijn omgeving riep iedereen “Jij, stiltedag! Je kunt nog geen 3 tellen stil zijn”. Nou en juist daarom heb ik er zo van genoten. Geen idee wat ik moest verwachten. Wat een rust en wat is het heerlijk om eens ALLEEN met jezelf bezig te mogen zijn! Juist omdat ik normaal alles overstem met mijn “druk” zijn kwam ik nu helemaal bij mezelf. En wat is het heerlijk om in de Skogsfloating te liggen. Puur ontspanning. Tijd ging veel te snel! Deze dag in stilte doorbrengen was pure ‘me- time’. Ik heb dingen gehoord, gezien en gevoeld waar ik normaal aan voorbij loop. Kortom….. puur genieten.” – Deelnemer – Anita

Een dag waarin de kracht van stilte ruimte krijgt. Het mogen ontvangen van de natuurlijke energie en inzichten om je meer in balans te brengen door middel van ontspanning met o.a. yoga, qi gong, meditatie, wandelen in de prachtige bosrijke omgeving en een zintuigstrelende lunch (waar de stilte onderbroken wordt).

Én we gaan de stilte in beweging met Skogsfloating helemaal ervaren. Er ontstaat rust en ruimte in je denken en doen. Het gevoel van gewichtloosheid biedt totale ontspanning.

Image